Yoga Symmetry

Your Sunny Road

We’re all born to shine!

Heb jij dat ook wel eens? De dag duurt te lang, de energie is op, de kinderen maken teveel lawaai of je wordt overspoeld door werk. En dan heb je ook nog eens toegegeven aan wat food cravings en het bewegen overgeslagen. Voelt niet fijn toch?

 

Gelukkig heeft iedereen wel eens zo'n off day. Minder fijn is het als je hier continue mee te maken hebt. Iedereen verdient een Sunny Road. Daarom inspireert Sunny Road ouders, kinderen, scholen en andere instituten een gezond, gelukkig en groen leven te leiden.
 

Jouw Sunny Road vormgeven is niet duur of een tijdrovende onderneming. Het is vooral leuk en het geeft voldoening. Samen ontdekken we steeds nieuwe manieren om lekkerder in je vel te zitten. Wil jij dat ook?

Yoga Symmetry
 
 
sunnyroad_edited.jpg

Groen, gezond en gelukkig

Jong geleerd is oud gedaan. Een gezonde lifestyle begint al in de baarmoeder. Hoe voed je je kind nou gezond op zodat het direct een goede start maakt in een wereld vol verleiding?

In dit e-book staat alles wat je moet weten over een kind gezond en groen opvoeden, inclusief webadressen, en boordevol informatie over voeding, kleding, huidverzorging, opvang, scholen en meer. Voor maar 5 euro ken je alle ins en outs over het groen en gezond opvoeden van jouw lieve wondertje(s).

Liever een gesprek? Neem dan contact op.