Sunnygoodfoodkinderkookboek.png

Het kookspeelboek voor alle nieuwsgierige kinderen van 2 tot 10 jaar!

Je herkent het vast, kinderen die het liefste alles mee willen maken wat je doet, ook helpen in de keuken. Ze hebben een eigen kinderkeukentje, pannetjes en potjes maar liever nog schuiven ze het krukje aan, kliederen mee en willen alles proeven. 

 

Ga samen met jouw nieuwsgierige kleine chef en sterrenchef Sunny op avontuur en maak de lekkerste recepten. Om het plezier in de keuken nog groter te maken, hebben we spelactiviteiten en tips verzameld over alles wat met eten, koken en goede voeding te maken heeft.
 

Wil jij je kind ook laten stralen in de keuken? Bezoek de Sunny Shop en neem een kijkje in Sunny Good Food.

 

 

Leer je kinderen nu dat koken interessant en leuk is om te doen, dan hebben ze daar gegarandeerd hun leven lang profijt van! Jong geleerd is echt oud gedaan, ook als je het hebt over de keuze in soorten voeding.

 

Is je kind een moeilijke eter? Ook dan is dit jouw boek. Door je kind mee te laten helpen (en proeven!) leert het veel, zal het eerder zijn of haar bordje leeg eten en bovenal trots zijn op het resultaat.

 

Hoe mooi is het als je je kind zelfvertrouwen, gezondheid en plezier kunt meegeven met koken. Met Sunny Good Food proberen we juist dat voor elkaar te krijgen. 

Samen koken was nog nooit zo leuk!

verliefde-sunny-web.jpg
 
Reviews

Staat er een kleine chef naast je aan het aanrecht? Met kookspeelboek Sunny Good Food ontdekken jullie samen simpele gerechten met spannende smaken.

Ouders van Nu

Eindelijk kunnen kinderen in de leeftijd 2 tot plusminus 8 jaar zelf hun kookkunsten vertonen.

Koken met kinderen is een feest met Sunny Good Food!

Kim - Mamasmind (www.mamas-mind.nl)

Sunny loopt als een stripfiguurtje door dit kookspeelboek voor de allerkleinsten. Bedoeld voor nieuwsgierige kindjes in de keuken. Bevat simpele, gezonde gerechtjes die ze - met wat hulp - zelf kunnen maken. Zoals een gevuld bootje met watermeloen.

Happi Kids

 

Een inspirerend en interactief boek. Laurens (5 jaar) was meteen enthousiast. Een kookboek, speciaal voor hem? Dat vond hij wel wat!

Bregje - Bregblogt (www.bregblogt.nl)

Helpt je kindje graag mee in de keuken of is je kind een moeilijke eter? Het nieuwe kookspeelboek Sunny Good Food maakt er voor iedereen een feestje van.

Cynthia en Annemieke - LadyLemonade (www.ladylemonade.nl)

 
susan gerritsen overakker.png

SUSAN GERRITSEN-OVERAKKER

Auteur

mirjam smit van hal.png

MIRJAM SMIT-VAN HAL

Auteur

maaike van ankum.png

MAAIKE ANKUM

Vormgever

mitchell.jpg

MITCHELL VAN VOORBERGEN

Fotograaf