Het kookspeelboek voor alle nieuwsgierige kinderen van 2 tot 10 jaar

Speelt jouw kind ook zo graag met potjes en pannen? Of staat het nog liever naast je op een krukje om mee te kijken, te kliederen een te proeven als je aan het koken bent? Speciaal voor al deze nieuwsgierige kinderen maakte Sunny Road dit vrolijke en rijk geïllustreerde kookspeelboek vol met recepten, activiteiten en een echt diploma

Is je kind een moeilijke eter? Ook dan is dit jouw boek. Door je kind mee te laten helpen (en proeven!) leert het veel, zal het eerder zijn of haar bordje leeg eten en bovenal trots zijn op het resultaat. Hoe mooi is het als je je kind zelfvertrouwen, gezondheid en plezier kunt meegeven met koken. Met Sunny Good Food proberen we juist dat voor elkaar te krijgen. 

Met Sunny Good Food kun je ieder kind in de leeftijd van twee tot plusminus 10 jaar laten stralen in de keuken. Ga samen met sterrenchef Sunny op avontuur en maak de lekkerste recepten. Om het plezier in de keuken nog groter te maken, hebben we spelactiviteiten en tips verzameld over alles wat met eten, koken en goede voeding te maken heeft.

 
 
 
susan gerritsen overakker.png

SUSAN GERRITSEN-OVERAKKER

Auteur

mirjam smit van hal.png

MIRJAM SMIT-VAN HAL

Auteur

maaike van ankum.png

MAAIKE ANKUM

Vormgever

mitchell.jpg

MITCHELL VAN VOORBERGEN

Fotograaf

 
Geef je mening over het boek
Geef je mening
Zou je aanraden aan familie of vrienden?