LGG wide screen.jpg

LET'S GO GREEN

‘Let’s go green, dé  lifestyle gids voor een groen, gezond en eerlijk leven’ laat zien dat je met alle beslissingen die je neemt positief verschil kunt maken voor een betere wereld. Van groen opvoeden tot energiebesparing, van gezonde voeding tot eerlijk kleding en voedende verzorging, op je werk maar ook thuis of op school; met de concrete tips, boordevol informatie en praktische websites kun je direct aan de slag. Direct bestellen is zo snel mogelijk in huis.

 
 

OPVOEDEN

Leiders van de toekomst

Luiers, hapjes, flessen, kleding, verzorgingsproducten, school, hoe kan ik in het woud van beslissingen mijn kind de beste start van zijn of haar leven geven?

ETEN EN DRINKEN

Groen, gezond & (h)eerlijk

Eerlijk voedsel ligt voor iedere Nederlander binnen handbereik, maar welke keuzes moet je nu wel of kun je beter niet maken omwille van je eigen gezondheid, het milieu en de mensen die werkzaam zijn in de industrie?

VERZORGING

Modieus in het groen

De kledingindustrie staat in de groene spolights en ook jij kunt voor nu en altijd je kledingkast verduurzamen. Weleens van eco-cosmetica gehoord? Een echt must voor Sustainable YOU.

 
 

VAKANTIE

De groene wijde wereld in

Vakantie is essentieel om je eigen gezondheid op peil te houden. Maar hoe zit dat eigenlijk met de milieu-impact, welke reisorganisatie kan ik het beste kiezen en welke activiteiten passen in mijn groene lifestyle?

VERVOER

Rijden, rijden, rijden?

Gaan we allemaal over op elektrisch, waar koop ik mijn duurzame fiets en wat kan ik doen om mijn vliegreis een kleine groene tint te geven?

COMPENSATIE

Voetafdruk compenseren

Bomen planten ter compensatie van mijn vliegreis komt me bekend voor, maar wat is er nog meer mogelijk, waarom zou ik het eigenlijk doen en bij welke organisatie kan ik het beste terecht?

WONEN

Groen leven begint thuis

Energiebesparing en groen energiegebruik zijn duurzame toppers in huis, maar denk ook aan tuinieren je wooninrichting, het kan allemaal groen en gezond.

WERKEN EN BANKIEREN

Groen geld op de rekening

Je kunt ook je werkleven verduurzamen en je werkgever laten zien dat de tijd voor actie nu is. Met je verdiende centjes ga je naar een Eerlijke Bank waar je groen kunt bankieren.

VERMAAK

Groen plezier en vertier

Social media volgen, eten in een restaurant, naar de bioscoop gaan of sporten, vrije tijd groen besteden kan iedereen. Ook de organisatie van een feest zoals een bruiloft kan helemaal stijlvol groen.

‘Eindelijk een boek dat je doet popelen om te beginnen met een ‘groen’ leven. Vol degelijk onderbouwde, uitvoerbare en vooral praktische tips, die bovendien van een duurzame manier van leven iets vanzelfsprekends maken. Vrijwel alle aspecten van duurzaamheid komen op een toegankelijke, positieve manier aan bod. Bruisend van energie en zonder verwijtend vingertje!’

Loethe Olthuis – duurzaamheidsjournalist De Volkskrant